Minetan - Tips Før og Etter Behandling

FØR DU PÅFØRER SELVBRUNINGEN

Det perfekte resultatet kan avhenge av at du har klargjort huden på riktig måte.

Hvis du følger disse tipsene og triksene, er det enkelt å påføre selvbruningsproduktene til MineTan og vedlikeholde den perfekte fargen:

  • Eksfolier og smør inn huden med fuktighetskrem 24 timer før behandling. Vær spesielt nøye med albuer, knær, ankler og områder med tørr hud.
  • Det skal gå minst 48 timer fra voksing/barbering til en behandling. Da får porene tid til å lukke seg. Det oppstå prikker i porene hvis denne regelen ikke følges.
  • De siste 24 timene før du påfører selvbruner, bør du unngå å bruke sterk såpe, dusjprodukter med høy pH, oljebaserte produkter eller fuktighetskremer som skal brukes i dusjen. Slike produkter kan danne en barriere på huden som hindrer at virkestoffene får utvikle seg på huden.
  • Før du påfører produktet, må du passe på at huden er ren og tørr. Husk at for mye fuktighet gjør at produktene bare glir av huden. Ikke påfør fuktighetskrem annet enn i svært små mengder på knær og albuer – områder hvor det som regel absorberes for mye av selvbruningsproduktet. Dette hindrer at disse områdene blir for mørke.
  • Ikke bruk fuktighetskrem, parfyme, deodorant eller sminke samme dag som behandlingen.

ETTER PÅFØRING AV SELVBRUNINGEN

Det viktigste trinnet etter at du har påført selvbruning, er å velge når du skal dusje

Etter en time (eller mer hvis du ønsker det), dusjer du raskt i 45 sekunder i lunkent vann. De brune bronzerne blir vasket bort, mens de hurtigvirkende aktive selvbruningsstoffene fortsetter å arbeide og utvikle seg. IKKE BRUK VARMT VANN. Det stopper utviklingen av de aktive selvbruningsstoffene. Dette er en av de vanligste tabbene, spesielt i de kalde månedene. Når du har dusjet, kan du ta på deg favorittantrekket, forlate huset og unngå absolutt alle flekker på sengetøyet. Fargen utvikler seg til en naturlig farge uten at du må slite med flekkene og lukten som ofte følger med andre selvbruningsprodukter.

  • Bruk mørke og løse klær. Trange klær eller trangt undertøy kan gi merker. Bruk romslige sko.
  • Dusj forsiktig i kaldt til lunkent vann i 45 sekunder KUN når du har nådd ønsket behandlingstid. Dusj bare med vann uten å bruke dusjgeleer, skrubber, sjampo eller svamper de første 24 timene etter behandlingen.
  • Klapp huden tørr. Ikke gni eller skrubb huden.
  • Bruk fuktighetskrem hver dag etter at du har påført selvbruner. Hvis du bruker MineTans 3 in 1 Gradual Tan, fortsetter du å fylle på med farge, og da holder fargen lenger.
  • Etter dag 5 eksfolierer du med en skånsom kroppsskrubb daglig, slik at huden absorberer enda mer fuktighetskrem og ser og føles enda deiligere ut. Det gjør også at fargen falmer naturlig i stedet for å etterlate flekker.

USIKKER PÅ HVILKET MINETAN PRODUKT DU TRENGER?

Ta denne guiden:

Minetan Fargevelger